Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Wat anderen ervan vonden

Dingena, 54 jaar, verpleegkundige:

Ik ben op zoek gegaan naar een autismecoach, omdat ik rust zocht in mijn vrije tijd. Door de dialoog in mijn gedachten ervoer ik een constante druk en kon ik niet ontspannen op vrije dagen.

Door de coaching van Sylvia ervaar ik nu inderdaad meer rust in mijn eigen denken en kan ik nu genieten van mijn vrije tijd. Bovendien geven vrienden aan dat ik rustiger geworden ben. De stuwende kracht van presteren is weg en de erkenning dat ik zo ben geeft me een goed gevoel. Bij Sylvia vond ik een veilige plek waar ik door een proces van bewustwording heen kon. Ze is zorgvuldig, rustig, niet op de voorgrond en stelt de juiste vragen.

Wonderlijk dat ik zo snel een omslag kon maken!”

René:

Ik heb deelgenomen aan de workshop. Ik kon merken dat Sylvia weet wat autisme is en dat ze er ervaring mee heeft.
Sylvia kwam op mij over als iemand die direct is, wat ik erg kan waarderen. De meeste mensen zijn immers niet zo direct, maar bij autisme is dit juist prettig: duidelijk.

Peter, 47 jaar:

Ik was altijd snel gestrest, ervaarde veel stress door prikkels om me heen en piekerde vaak. Door de coaching heb ik meer inzicht in mijn autisme gekregen, mijn stress en de oorzaken daarvan. Ik ervaar nu meer rust bij het omgaan met de kinderen. De coachingsgesprekken heb ik als prettig ervaren. Soms wordt je echt uit je comfort zone gehaald, maar de sfeer is zodanig dat dit kan en mag.
Sylvia is enthousiast, inlevend, praktisch, probleem oplossend, veilig en heeft kennis van zaken.
Wonderlijk dat ik zo snel een omslag kon maken.