Unica Coaching Logo
Unica Coaching

Ik wil warmte geven en verlichting laten ervaren

Ik ben Sylvia van Casteren-van Winden. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. In mijn gezin maak ik autisme van dichtbij mee en merk ik de onrust en stress die ermee gepaard gaat.

Om hiermee beter om te gaan, ben ik me gaan verdiepen in autisme en coaching. Een goede keus, want het heeft mij in het gezin veel gebracht. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn missie kan uitdragen op een manier die bij mij past:

Ik heb als doel eigenheid te omarmen warmte te geven en verlichting te ervaren
voor mezelf en voor anderen.

Nu help ik mensen met (een vermoeden van) autisme en hun naasten om stress te verlagen en meer rust te ervaren. Ik geloof namelijk dat het mogelijk is om makkelijker om te gaan met autisme als je er meer van weet, waardoor de belasting op alle (zorg)schouders verminderd wordt.

Door mijn ervaring als partner van iemand met autisme, weet ik hoe lastig het is om met autisme om te gaan in een samenleving, die niet op autisme gericht is. Zeker bij hoger opgeleiden wordt autisme niet makkelijk herkend en kan er veel eenzaamheid gevoeld worden. Door mijn opleiding als autismecoach, mijn coachingservaring en mijn opleiding tot lachtherapeut kan ik anderen op een constructieve manier helpen om zichzelf niet te verliezen en sterk overeind te blijven.

Ik geloof dat mensen met én zonder autisme elkaar kunnen versterken en draag hieraan graag mijn steentje bij.

 

Mensen met én zonder autisme kunnen elkaar versterken.